• ulu_fanua_01

Zhongshan Dexing Kitchen and bathroom Co., LTD.

Zhongshan Dexing Kitchen and bathroom Co., LTD., o se laina muamua, o se umukuka faavaomalo ma faletaele meafaigaluega ituaiga, faʻatūina se faʻavae gaosiga tele ma faʻailoga maketi pulega nofoaga autu i Saina, o le gaosiga o loʻo i totonu o le umukuka autu ma faletaele i le Pearl River Delta ---- Zhongshan City Dongfeng Town ma Guangzhou fale gaosi oloa.
Zhang Dezhong, pule sili o Bang · St sink: Faʻaaoga lelei mafaufauga i luga ole Initaneti e taua tele
Bang.St - Zhongshan Dexing Kitchen and Bathroom Co., Ltd. o se laina muamua, o se umukuka faavaomalo ma faletaele meafaigaluega, faʻatūina se faʻavae tele gaosiga ma faʻailoga maketi pulega nofoaga autu i Saina, o le nofoaga autu o gaosiga o loʻo i totonu o le Pearl River Delta umukuka autu ma le faletaele ---- Zhongshan City Dongfeng Town Hesui sone alamanuia.
Ambry network:Ambry tagata fa'aoga feso'ota'iga fa'afeiloa'i, o le 17th Guangzhou Construction Expo site lenei, ua matua fa'amamaluina i aso nei le vala'aulia o le setete · St Zhang lautele e talia la matou fa'atalanoaga, Zhang lautele talofa.

talafou2 (1)

talafou2 (2)

Bonst Zhang Dezhong:Talofa.
ambry net :Ina ia auai i lenei Guangzhou Construction Expo, o le a le ituaiga o mataʻina na aumai e Bang · St?
Zhang Dezhong: I totonu o mea faʻapipiʻi, ua matou faʻalauiloaina se faiga faʻapitoa.Faatasi ai ma le alofa o le autu, loto i le loto, loto i le loto ma isi.Muamua o le sitaili fou;O le lona lua o le atoatoa o galuega, e pei o le faʻaopoopoina o elemene atamai;Lona tolu, o le a tatou taʻitaʻia le alamanuia e faia suʻesuʻega fou ma atinaʻe i le itu o le puipuiga o le siosiomaga ma le soifua maloloina.

Ambry net :I le faaopoopo atu i le atamai, o le taimi nei o le Initaneti + o se autu vevela foi i le alamanuia, ona mafai lea ona e talanoa pe o le a le ituaiga faʻatulagaina o le atinaʻe i lenei tulaga i le lumanaʻi?
[Bonst Zhang Dezhong] : I lalo o le talaaga o le "Internet +" o loʻo faʻafefeteina, e tusa lava po o le a le alamanuia e tatau ona faʻaogaina se mafaufauga manino i luga ole Initaneti e mafaufau ai i le lumanaʻi o pisinisi.I le faagasologa o suiga i luga ole Initaneti, ua matou taumafai e galulue faʻatasi ma le tele o faʻasalalauga e-pisinisi e pei o Tmall ma Jingdong.E oʻo mai i le taimi nei, ou te talitonu o le faʻavae ua na o se auala e suia ai le Initaneti, ma e sili atu le taua mo atinaʻe le i ai o mafaufauga Initaneti.


Taimi meli: Au-02-2022